Regiobladen

Dé krant voor Nijeveen

De Molen

De Molen is inmiddels niet meer weg te denken uit Nijeveen!

Al meer dan 45 jaar is De Molen het dorpsblad van Nijeveen. Het verschijnt één keer per 14 dagen en wordt op dinsdag huis-aan-huis verspreid.
Het formaat is A4.
De Molen houdt de inwoners in Nijeveen op de hoogte van het reilen en zeilen in hun dorp.  Het bevat een aantal vaste rubrieken, nl. belangrijke informatie en de agenda. Daarnaast vind je in De Molen redactionele artikelen en advertenties.

Dé krant voor Koekange

De Koegang

De Koegang is het dorpsblad van Koekange. Het verschijnt één keer per 14 dagen en wordt op woensdag huis-aan-huis verspreid.
Het formaat is A5.
De Koegang bevat een aantal vaste rubrieken, zoals belangrijke informatie, kerkdiensten, agenda, stukje natuur. Daarnaast vind je in De Koegang redactionele artikelen en advertenties.

Dé krant voor Havelte, Havelterberg, Uffelte en Darp

De Kei

De Kei is het regioblad voor Havelte, Uffelte, Havelterberg en Darp. Het verschijnt één keer per 14 dagen en wordt op woensdag huis-aan-huis verspreid.
Het formaat is A4.
De Kei bevat een aantal vaste rubrieken, zoals belangrijke informatie, kerkdiensten, agenda en een kei van een foto. Daarnaast vind je in De Kei redactionele artikelen en advertenties.