Druk & Print

Zoekt u een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft in het ambachtelijke drukwerk?

Zoek dan niet verder, maar maak kennis met Drukkerij Kleen in Meppel…

Drukkerij Kleen startte al in 1978 met haar drukkerij en zag het familiebedrijf in de afgelopen jaren uitgroeien tot een volwaardige drukkerij met vele klanten in de particuliere en zakelijke markt.

Echt mooi drukwerk is het resultaat van vakmanschap

Of het nu gaat om visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyers, folders, brochures, magazines en meer. Drukkerij Kleen zorgt dat het perfect voor elkaar is.

Printen is het nieuwe drukken

• Tijden veranderen, dat weet u als geen ander.
• Wilt u profiteren van alle nieuwe technieken en niet teveel betalen?
• Wilt u kunnen beschikken over wat kleinere hoeveelheden drukwerk?

Kies dan voor het professionele printwerk bij Drukkerij Kleen!  In kleine oplagen tot 1.000 stuks, is dit vaak een goede keus.

Het printwerk anno nu is praktisch niet van drukwerk te onderscheiden en wij van Drukkerij Kleen hebben geïnvesteerd in de beste printers voor het beste resultaat.

Kopieerservice in Meppel
Wij hebben alles in huis om de werkzaamheden die je bij een copyshop of kopieerservice zou laten uitvoeren, voor je te realiseren.
Denk hierbij aan: kopiëren, printen, inbinden, plastificeren / lamineren en scannen.
Sluit een kopieerabonnement af en profiteer daardoor van een gunstiger tarief. We hebben abonnementen van 1.000, 2.500, 5.000 en 10.000 kopieën.

Grootformaat printen
Wilt u in Meppel uw bouwtekeningen laten afdrukken. Dat kan bij Drukkerij Kleen. Of u nu een print van een pdf wilt of een kopie of scan van een bestaande tekening; het kan allemaal!

Wilt u meer weten? In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag alles wat we weten. Bel voor een vrijblijvende afspraak: 0522- 25 54 49.

Reacties zijn uitgeschakeld.